Hestegalla 2013

Artikkelbilde
Hestesporten vil hedre utøvere, som vil motta en pris under arrangementet Hestegalla 2013 i januar. Prisen er en miniutgave av denne skupturen som står ved Norsk Hestesenter på Starum og som er signert kunstneren Angelina Engelsen.

Hestegalla 2013 går av stabelen 19. januar 2013. Hele hestesporten samles for å hedre de beste prestasjonene i året som har gått. Arrangementet avholdes i Sonja Henie-salen på Oslo Plaza. Ca 500 gjester vil overvære arrangementet, fordelt på nominerte, inviterte og betalende gjester.

Det er Norges Rytterforbund, Norsk Jockeyklub, Norsk Hestesenter, Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto som står bak Hestegalla. I løpet av kvelden blir det utdelt en rekke priser. Hver enkelt organisasjon vil hedre sine egne utøvere, og er i tillegg representert med nominerte utøvere.  Det vil også bli delt ut en fellespris som er ”Årets hest.” Publikum vil også få mulighet til å stemme på ”Årets hest”.

Prisen er et vakkert hestehode, formgitt og utført i tre av kunstneren Angelina Engelsen.  

Hestegallaen er et årlig arrangement. Formålet er å samle de ulike organisasjonene for å hedre de gode prestasjoner og feire hverandre i en felles ramme. 

I 2013 arrangeres Hestegalla for femte gang, og har rukket å bli et svært populært arrangement som tiltrekker seg både hestefolk fra alle grener og i alle aldre, samt også profilerte personer fra det offisielle Norge for øvrig.